Dammann matcha kopen
Over Dammann matcha
Voor de productie van Matcha thee zet men het de struik de laatste weken in de schaduw, hierdoor gaat de plant meer L-Theanine en cafeïne aanmaken, wat het rustgevende karakter van de Matcha thee ten goede komt. Na de oogst laat men het blad drogen en haalt men steel en nerf eruit, om het vervolgens fijn te malen met klassieke molenstenen, die traag malen om niet te warm te worden. Matcha is een eeuwen oud onderdeel van de Japanse cultuur en verovert nu ook Europa met zijn gezonde groene smaak.
Hoe moet je matcha maken?
Koken met matcha
Gebruik de matcha sticks om uw gerechten en gebak een extra fijne afwerking te geven
Hot brew
Voeg 1.5 gr matcha toe aan 20 cl water van 70°c , klop met de bamboe klopper tot u schuim heeft, klop niet te lang om te vermijden dat de thee bitter zal worden.
Weetjes
Dammann Matcha sticks worden 100% in Japan gemaakt van geselecteerde matcha.